logo

About Us

MANIFESTO

Bij Cyolo is het onze visie om een revolutie teweeg te brengen in het juridische landschap door een modern, innovatief en efficiënt rechtssysteem te bevorderen. Het is onze missie om advocaten toegang te geven tot zorgvuldig ontworpen digitale tools, die nauwkeurig zijn afgestemd op hun unieke behoeften, zodat ze hun energie kunnen richten op datgene wat het belangrijkst is: hun cliënten en hun welzijn.

Sluit u aan bij onze onderscheidende aanpak en neem het voortouw bij het vormgeven van het rechtssysteem van morgen. Wij zijn ervan overtuigd dat advocaten de ware architecten van hun beroep zijn, en dat zij als geen ander weten wat zij nodig hebben. We erkennen echter dat echte innovatie bloeit op basis van diversiteit in perspectieven. Samen, met legal tech experts, klanten en de bredere gemeenschap, kunnen we gezamenlijk de advocatuur vormgeven die we ambiëren.

Samen omarmen we niet alleen verandering; we sturen het aan. Door technologie te omarmen die op maat gemaakt is voor advocaten en door samen te werken, willen we een positieve transformatie op gang brengen die veel verder reikt dan de juridische wereld. Cyolo staat voor een beweging naar een betere juridische toekomst.

OVER DE OPRICHTSTER

Nadia Ouzoubair, oprichtster van Cyolo , was advocate aan de Limburgse balie van 2009 tot 2014. Ze is onder andere gecertificeerd in de Lean Six Sigma managementmethode en wil haar kennis inzetten ten behoeve van de advocatuur en de juridische sector.

https://cyolofrontwebapp-staging.azurewebsites.net/cookie